En boende anlitade en snickarfirma för att renovera en lägenhet. Efter att ha undersökt olika alternativ bestämde sig denne för att anlita en snickarfirma för att hjälpa till med totalrenoveringen. Beställaren var lite orolig att det skulle bli för dyrt, men det visade sig vara väldigt prisvärt.

Firman började med att riva ut allt gammalt och börja om från grunden. De bytte ut alla elkablar och rör, lade nytt golv och målade väggarna. De hjälpte också till med att välja nya möbler och inredningsdetaljer som passade in i stilen lägenhetsinnehavaren ville ha.

I vardagsrummet bytte de ut den gamla, trasiga soffan mot en ny, bekväm soffa i en modern färg. De hängde upp en ny tavla på väggen och lade en mjuk matta på golvet. Rummet blev så mysigt och inbjudande att beställaren inte längre ville lämna det!

I köket bytte de ut den gamla spisen och kylskåpet mot nya, energisnåla apparater. De lade också nya kakelplattor och monterade in nya luckor och lådor. Köket blev så fräscht och snyggt att beställaren inte kände igen det!

I sovrummet bytte de ut den gamla, obekväma sängen mot en ny, skön säng med riktigt bekväma madrasser. De hängde upp nya gardiner och lade en mjuk matta på golvet. Sovrummet blev så lugnt och avslappnande att lägenhetsinnehavaren efteråt sov som en stock varje natt.

Firman utförde verkligen ett bra jobb med totalrenoveringen av den aktuella lägenheten. Allt blev utfört enligt branschstandard och beställaren efteråt väldigt nöjd med snickarfirmans prestation.

Hur gjorde beställaren för att hitta rätt snickarfirma?
Att hitta en bra snickarfirma är ett projekt i sig. Genom att vara noggrann och lägga ner lite tid på urvalsprocessen visste lägenhetsinnehavaren dock att det skulle kunna bli väldigt bra.

För att uttrycka det hela enkelt så gjorde lägenhetsinnehavaren helt enkelt så som man ska göra när man ska hitta en bra byggentreprenör. Denne kollade upp ett flertal olika snickarfirmor som fanns i närområdet. Läste kundomdömen och kollade på deras hemsidor, bara för att få ett allmänt intryck av dem. Om lägenhetsinnehavaren gick in på en hemsida och av en eller annan anledning inte trivdes med vad denne såg så gick denne helt enkelt vidare.

Till slut hade lägenhetsinnehavaren landat på fyra-fem snickarfirmor vars hemsidor såg bra ut. Allihop kontaktades med samma beskrivning av vad som behövde genomföras i lägenheten. I slutändan valdes den firma som gav det näst bästa priset, men det var den snickarfirma som gav det bästa intrycket av de uppdrag de hade utfört sedan tidigare.

Lägg ner lite möda på att hitta rätt snickarfirma så får du också ett strålande slutresultat för din renovering.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *